„Acest proiect, Cupa  Dorna Medical la schi alpin și snowboard, este unul de suflet și de la început ne-am propus să promovăm, prin ceea ce facem, SĂNĂTATEA PRIN MIȘCARE. Și nu am nevoie de statistici pentru a realiza că SCOPUL E ATINS de fiecare dată. 162 de concurenți de toate vârstele, de la patru anișori la 67 de primăveri, au concurat în anul 2019 pe Pârtia Veverița”, a subliniat Roman Boca, manager Dorna Medical. Cea mai tânără participantă de atunci, Diana Manolache, avea patru ani, iar seniorul competiției a fost Iuliu Pața, un fost profesor de Educație Fizică și Sport în vârstă de 67 de ani. Și Gabi Todașcă a ținut să puncteze în 2019 cât de mult înseamnă premiul pentru el.

„Pot să zic, că de fiecare dată pentru mine este o nouă provocare, mai ales că de acum înainte va trebui să îmi mențin ștacheta acolo, sus. Acest premiu pentru mine reprezintă munca mea în toți acești ani și, recunosc, Cupa Dorna Medical la schi alpin&snowboard a fost cel mai frumos concurs din punct de vedere organizatoric pentru mine. Faptul că am câștigat Marele Premiu a fost un vis care în final s-a dovedit a fi realitate! La orice concurs, când sunt la start, visez la locul I, dar nu totdeauna se poate să îl și câștig, știind că e vorba de câteva sutimi de secundă care ne despart pe noi, schiorii participanți. Și toți vrem același lucru, Marele Premiu. Faptul că am concurat iar alături de tatăl și de fratele meu meu m-a motivat mai mult, sloganul lui a fost Să fiu mai buni ca ei!, și asta am reușit”, a spus Gabi Todașcă în 2019.

GENERAL

Dorna Medical și Kaban încurajează oamenii obișnuiți să își testeze limitele, dar mai ales să facă mișcare. E drept, unii câștigă, alții pierd, ca în orice competiție, dar importantă e participarea. Vă reamintim că „Bucuriile Zăpezii”, „Serbările Zăpezii” cum a fost redefinit evenimentul organizat de Primăria Vatra Dornei, a ajuns la cea de-a 37-a ediție și ne onorează pentru al cincilea an consecutiv apartenența la această manifestare atât de dragă dornenilor și miilor de turiști care vizitează orașul. Participanți sau nu la Cupa Dorna Medical, esențial e să faceți mișcare, să aveți grijă de sănătatea voastră. Ne bucurăm de prezenţa concurenților din toate oraşele României, din județele Suceava, Bistrița-Năsăud, Iași, Cluj și chiar București. Schiul alpin are milioane  de fani pe toate meridianele şi, de fapt, oriunde trăiesc oameni avem  și pasionați ai sportului. Schiul alpin și snowboardul ne aduc împreună la Vatra Dornei într-o singură familie.